PRIZREN ONLINE

http://https://youtu.be/j7eyDsUpyrI Dy personalitete të larta të Republikës Arabe të Egjiptit gjatë vizitës në Kosovë, Ambasadori Mohamed El Orabi,deputet në Parlamentin e Egjiptit ish-Kryetar i...
Reklama Juaj 01

LAJME

0 611

Këshilltari i ri i Trump për sigurinë kombëtare i ka thënë stafit në Shtëpi të Bardhë se nuk dëshiron që ta përdorë termin “terrorizëm...
0 490

Pretendohet se Shërbimet sekrete gjermane të jashtme, (BND) ka përgjuar gazetarët e mediave të shteteve të huaja. Sipas të përjavshmes gjermane, Der Spiegel, shërbimet sekrete...

VIDEO TË NDRYSHME

video

Ka dalë në shitje automjeti “PAL-V Liberty”, i cili mund të përdoret edhe në tokë, edhe në ajër. Çmimi i automjetit ndryshon nga 400...

SPORT

Reklama Juaj 02

KULTURË

0 1013

AUTORËT: ABDULLAH MURADOĞLU DHE ERHAN ERKEN Gjatë periudhës së rritjes së ndikimit Osman, me qindra personalitete nga Rumelia si shqiptarë, serbë, boshnjakë, rumunë apo kroatë...