Home Lajme KOSOVË 𝗔𝗸𝘀𝗶𝗱𝗲𝗻𝘁 𝗶 𝗿𝗲̈𝗻𝗱𝗲̈ 𝗻𝗲̈ 𝗮𝘂𝘁𝗼𝘀𝘁𝗿𝗮𝗱𝗲̈, 𝘁𝗲𝗸 𝗴𝘂𝗿𝗲̈𝘁𝗵𝘆𝗲𝘀𝗶 𝗽𝗮𝗿𝗮 𝗸𝘆𝗾𝗷𝗲𝘀 𝘀𝗲̈ 𝗠𝗮𝗹𝗶𝘀𝗵𝗲𝘃𝗲̈𝘀.

Kalimtar të rastit kanë dërguar foto nga vendi i ngjarjes ku raportohet se një kamion dhe një veturë Golf ngjyrë hiri janë përfshirë në aksident. Në vend të ngjarjes kanë arritur njësitë të policise dhe autoambulancat. Sipas dëshmitarëve, një person i mbeshtjellur me qarshafe është bartur në autoambulance.