Home Lajme KOSOVË 𝗚𝗿𝘂𝗮𝗷𝗮 𝗻𝘂𝗸 𝗸𝗶𝘀𝗵𝘁𝗲 𝗺𝗮𝘀𝗸𝗲̈, 𝗴𝗼𝗱𝗲𝘁 𝗽𝗼𝗹𝗶𝗰𝗶𝗻 𝗱𝗵𝗲 𝗮𝗿𝗿𝗲𝘀𝘁𝗼𝗵𝗲𝘁

Gjatë ditë së djeshme një grua është ndaluar nga policia në kryeqytet, për shkak të mos përdorimit të maskës dhe e njëjta në mungesë të saj ka sulmuar policin.Në lidhje me rastin me urdhër të prokurorit e dyshuara pas intervistimit është liruar në procedurë të rregullt.

Ky është njoftimi i plotë i policisë:

Është arrestuar e dyshuara femër kosovare të cilën njësiti policor e kishte ndaluar për mosposedim të maskës mbrojtëse ndaj virusit Covid-19 dhe e njëjta ka sulmuar njërin nga zyrtarët policor. Në lidhje me rastin me urdhër të prokurorit e dyshuara pas intervistimit është liruar në procedurë të rregullt.