Home Lajme KOSOVË 🎂 Tortet më të kërkuara dhe aktuale edhe gjatë vitit 2021 ❤️...

🎂 Tortet më të kërkuara dhe aktuale edhe gjatë vitit 2021 ❤️ tek Fabrika e Ëmbëlsirave “Sulltan” në Prizren lokali i të cilit gjindet tek Shtëpia e Kulturës në Prizren Për porosi nr i telefonit 044306517https://www.facebook.com/Sulltan.Prizren/

KULTURĂ‹

0 83

Aktivitete çdo natë– Muzikë / Performanca Artistike Filigran , Art me Pika , Qëndisje , Punime Druri. https://www.facebook.com/TVBESA/videos/852044405574209