Home Lajme 📣 Shtyhet debati publik i paraparë për datën 18 nëntor 2020!

Debati publik i paraparë të mbahet më 18 nëntor 2020, me temën “Gjendja e përgjithshme e komuniteteve jo shumicë në Komunën e Prizrenit dhe bashkëpunimi” është shtyrë për javën e ardhshme, me datën 25 nëntor 2020!Debati publik do të mbahet ne Shtëpinë e Bardhë, në ora 11:00, ndërkaq pjesëmarrja do të jetë e kufizuar në bazë të distancës në sallën e mbledhjeve të Kuvendit Komunal.

Similar articles