Home Lajme 📣Shtyhet afati i thirrjes për aplikim për subvencionimin e bizneseve

Drejtoria për Ekonomi dhe Financa njofton bizneset që do të aplikojnë për të përfituar nga thirrja publike për subvencionimin e bizneseve të dëmtuar si pasojë të pandemisë Covid-19, se afati i fundit për aplikim është shtyrë deri më datën 27.10.2020.Këtu mund të gjeni vendimin për shtyrjen e afatit të aplikimeve: https://kk.rks-gov.net/…/Njoftim_Shtyhet-Afati….