Home KULTURË “04BAND” PËR NDER TË DITËS SË PAVARËSISË SË SHQIPËRISË VJEN ME PËRPUNIMIN...

Djemtë e grupit muzikor “04band” nuk i ndal as pandemia, të përkushtuar ndaj artit, e në veçanti të muzikës, tani më janë të njohur për stilin e tyre akustik.Së fundi ata kanë përpunuar në frymën e tyre e në versionin akustik këngën” Rrjedh në këngë e ligjërime”, e gjithë për nder të Ditës së Flamurit dhe për t’iu dhuruar publikut një produkt më ndryshe në këtë kohë të vështirë për të gjithë, thonë anëtarët e këtij grupi.Videoklipi është realizuar pranë kompleksit të Lidhjes Shqipëtare të Prizrenit nga 2 Bro’s Film.Orkestrimi u realizua nga 04Band, ndërsa incizimi në Studio Tranzit.Projekti do të lansohet sot më: 27.11.2020 në fb, instagram dhe youtube në kanalin e “04band”.

https://www.facebook.com/TVBESA/videos/137744547781530