Home Lajme 15 SHTATORI DITA E DËSHMORËVE TË KOMUNËS SË PRIZRENIT

15 SHTATORI DITA E DËSHMORËVE TË KOMUNËS SË PRIZRENIT, KRYETARI I KOMUNËS SË PRIZRENIT MYTAHER HASKUKA DHE OVL NDEROJNË DËSHMORËT E KOMBIT NË LANDOVICË,VENDOSIN BUQETA LULESH DHE BËJNË HOMAZHE PARA SHTATORES SË DËSHMORIT ISMAJL KRYEZIU,PAL PALUCA ,XHEVAT BERISHA,ISMET JASHARI DHE TEK MONUMENTI I REMZI ADEMAJT…

https://www.facebook.com/watch/?v=1469188323265570&extid=wtBTZWUApVmNWSqm