Home Lajme 900 POLICË SHPËRBLEHEN ME NGA 10 MIJË EURO PËR AKSIONIN NË “LAGJEN...

Portali maqedonas Dokaz. Mk shkruan se 900 policë të Maqedonisë kanë marrë shpërblim për askionin policor në Lagjen e Trimave në Kumanovë.

Bëhet fjalë për një shpërblim në vlerë prej 10 mijë eurove që e kanë marë cdo policë nga ky numri i përgjithshëm prej 900 policëve.

Të gjitha shpërblimet që janë dhënë ruhen si dokument dhe “sekret shtetëror “në MPB.

Ndryshe në aksionin policor në Kumanovë kundër grupit të armatosur nga Kosova u vran 8 policë të Maqedonisë, ndërsa shumë mbetën të plagosur dhe invalid.Në mesin e tyre u vra edhe një polic shiptar nga Studenicani i Shkupi, transmeton Zhurnal.