Home Lajme Aksident trafiku në “Bazhdarhane” Prizren (VIDEO)

Aksident trafiku në “Bazhdarhane” Prizren

Para pak qastesh ka ndodhur një aksident trafiku në Bazhdarhane afër rrethit në Prizren lajmërojnë qytetarët e rastit.
Ekipi i policisë dhe i ndihmës së shpejtë ka dalë tek vendi i ngjarjes…