Home Lajme Aksident trafiku në rrugën kryesore afër lagjes Bajram Curri (VIDEO)

Aksident trafiku në rrugën kryesore afër lagjes Bajram Curri në Prizren,në vend të ngjarjes janë edhe autobulanca dhe disa ushtarë të Kforit të cilët kanë ndihmuar në shpëtimin e të lënduarëve

https://www.facebook.com/TVBESA/videos/600009250894274/