Home Lajme Aksident trafiku në rrugën Kuksi në Prizren (VIDEO)

Rreth orës 19:00 ka ndodhur një aksident trafiku në rrugën Kuksi në Prizren, në vendngjarje ka mbëritur Policia dhe emergjenca lajmërojnë dëshmitarët e rastit në Rtv Besa

https://www.facebook.com/watch/?v=1473910539473048