Home Lajme Aksident trafiku në rrugën Tirana në Prizren

Para pak minuta ka ndodhur një aksident trafiku në rrugën Tirana në Prizren, në vendngjarje ka mbëritur Policia dhe emergjenca lajmërojnë dëshmitarët e rastit në Rtv Besa