Home Lajme KOSOVË Aksident zinxhiror në Rrugën e Kombit

Reshjet e borës gjatë ditës së sotme kanë vështirësuar qarkullimin.

Si pasojë ngricave, janë shkaktuar edhe aksidente trafiku.

Një aksident ka ndodhur edhe në rrugën e Kombit, ku shihet një kamion dhe disa vetura tjera që kanë rrëshqitur dhe janë aksidentuar.

Ende nuk dihet nëse ka të lënduar apo jo, por që rrugët ende janë të rrezikshme si pasojë e ngricave që janë bërë pas reshjeve të borës.