Home Lajme Aksidentohet motoqiklisti në rrugën Tirana në Prizren (VIDEO)

Aksident trafiku me lendime

Me date 25 korrik 2020, rreth ores 06:53 ka ndodhur nje aksident trafiku ndermjet nje veture dhe nje motoristi , ku si pasoje e aksidentit drejtuesi i motorit ka pesuar lendime dhe pas tretmanit mjekesor i njejti është liruar në shtepi. Deri te aksidenti kishte ardhur nga pakujdesia e drejtuesit te automjetit i cili duke marre kthese ne te majte nga rruga “Ekrem Rexha” ne drejtim te udhekryqit te ish-printeksit kishte goditur motoqiklistin qe si pasoje kemi lendime dhe deme materiale ne automjet dhe motoqiklet.
Rasti eshte duke u trajtuar nga hetimet e njesise se komunikacionit rrugor ne Prizren.

Me respekt Toger Shaban Osmanollaj
Zyrtar për informim dhe marredhenie me publikun
Drejtoria Rajonale ne Prizren

https://www.facebook.com/TVBESA/videos/1455521741312825/