Home Lajme KOSOVË Arrin në Kosovë, delegacioni gjerman për njohjen e patentëshoferëve, në Gjermani

Arrin në Kosovë, delegacioni gjerman për njohjen e patentëshoferëve, në Gjermani

Në Prishtinë ka mbërritur delegacioni gjerman, i cili do të bëjë vizibilitetin.
Delegacioni do të vizitojë Ministrinë e Brendshme, të Infrastrukturës dhe Agjencinë e Regjistrit Civil si edhe do të inspektojnë edhe autoshkollat, në mënyrë që të vendoset më tej që bashkatdhetarëve që jetojnë në Gjermani t’u njihet patentëshoferi i Kosovës.

Një premtim i tillë ishte dhënë edhe nga ministri gjerman, ndërsa mbetet të shihen rezultatet pas takimeve dypalëshe.

KULTURË

0 2992

Xamia Tur-u Sina në Etiopi, e cila prej më shumë se gjysmë shekulli ka arritur të ekzistojë që është e ndërtuar prej kashte,...