Home Prizreni Online ATK ORGANIZOI SEMINAR PËR EDUKIMIN E TATIMPAGUESVE NË PRIZREN


Adminstrata Tatimore e Kosovës në kuadër të organizimeve për vetëdisjmin e tatimpaguesëve sot në Prizren organizoi një seminar për këtë qëllim. Sami Salihu drejtor nga Deparatameti i Shërbimit të Edukimit të tatimapguesëve sot. kishte mbledhur qindra ekoniomist për të sqarr disa nga risitë që tashmë i ka bërë ATK.Ai tha “ATK ka organizuar ne të gjiktha raegjionet e tashmë jemi në Prizren,Qëllimi i këtyre seminareve është njoftimi i risive ku do të prezantohen tri tema
Administrata Tatimore e Kosovës, ju njofton se është publikuar edhe kjo mundësi, do të ofrojë mundësi që të bëjnë edhe përmes formës direkte
Ai me këtë rast ka bërë edhe një porosi që tashmë është afati kur tatimpaguesit mund të njoftohen me të gjitha risitë andaj ka kohë që deri në përfundim të deklarimit të mësojnë dhe aplikojnë sipas ,mundësive të fundit.

KULTURË

0 2722

Xamia Tur-u Sina në Etiopi, e cila prej më shumë se gjysmë shekulli ka arritur të ekzistojë që është e ndërtuar prej kashte,...