Home Lajme KOSOVË Avdullah Hoti e kthen bixhozin në Kosovë

Ato që i mbylli me shumë zhurmë Ramush Haradinaj sa ishte kryeministër, po tenton t’i kthejë në heshtje me ligj kryeministri i tanishëm, Avdullah Hoti.Qeveria e Kosovës, e udhëhequr nga Hoti tashmë ka nisur procedurat ligjore që të rregulloj funksionimin e tyre përmes projektligjit për Lotarinë e Kosovës, shkruan Gazeta inFokus.“Me këtë Ligj rregullohet organizimi dhe funksionimi i Lotarisë së Republikës së Kosovës (këtu e tutje Lotaria) llojet e lojërave të fatit të organizuara nga Lotaria, kushtet dhe mënyra e organizimit të lojërave të fatit, rregullat e lojës, mbikëqyrja e tyre dhe mënyra e shpërndarjes së të ardhurave nga lojërat e fatit të lotarisë”, thuhet në konsultimet për këtë ligj në faqen e qeverisë së Kosovës.