Home Teknologji Bakllavatë më të kërkuara dhe aktuale edhe gjatë vitit 2021 ❤️ tek...

Bakllavatë më të kërkuara dhe aktuale edhe gjatë vitit 2021 ❤️ tek “Sulltan” në Prizren lokali i të cilit gjindet tek Shtëpia e Kulturës në Prizren

Për porosi nr i telefonit 044306517