Home Lajme Banorët e lagjes Petrovë në Prizren në hall me pengesat në rrugë,kërkojnë...

Banorët e lagjes Petrovë në Prizren në hall me pengesat në rrugë,kërkojnë zgjidhje nga komuna…!

“Pershendetje,
Jemi banorë të lagjes Petrovë,kemi nje shqetsim ne rrugën kryesore me 4 “policë të shtrirë”, askush nuk merr masa në këtë drejtim, “policët e shtrirë” jan shum te larte dhe na dëmtohen makinat sa here që kalojm aty.
Kompania që i ka montuar këto na është përgjigjur se “na i montojm ju largoni”, ka rast që disa qytetar i kan larguar dhe disa tash kanë problem me ligjin
Ju lutemi të merni masa” kanë shkruar ata në Rtv Besa.