Home Lajme KOSOVË Bashkëatdhetarët nga Sllovenia ndihmojnë fëmijët pa prindër të SOS Fshatit me lodra...

Kush nuk ka pasë ëndërra si fëmijë, kemi ëndërruar për biçikletën🚴‍♂️ të cilën nuk e kishim dhe ndjesinë se si është të vozitësh atë, një lodër ⚽️për të cilën do jepnim botën që ta kishim, këpucë që të na lakmonin të gjithë 👞, një kitarë 🎸 që të luanim e të ndiheshim si yje të rokut, e shumëçka tjetër.Natyrisht edhe fëmijët në SOS Fshat, kanë shumë dëshira, e kësaj radhe ishin bashkëathetarët tanë nga Sllovenia, 𝐄𝐧𝐢𝐬 𝐒𝐚𝐫𝐚𝐦𝐚𝐭𝐢 𝐝𝐡𝐞 𝐍𝐞𝐯𝐳𝐚𝐭 𝐒𝐚𝐫𝐚𝐦𝐚𝐭𝐢 të cilët ofruan ndihmën e tyre që të përmbushin ëndërrat e fëmijëve tanë.Këta bashkëatdhetarë 𝐝𝐡𝐮𝐫𝐮𝐚𝐧 𝐦𝐛𝐢 𝟕,𝟎𝟎𝟎 𝐞𝐮𝐫𝐨 për fëmijët tanë, të holla këto të cilat i solli tek ne 𝐀𝐝𝐞𝐦 𝐒𝐚𝐫𝐚𝐦𝐚𝐭𝐢. Shtesë donacionit në të holla, bashkëatdhetarët tanë vullnet mirë, kërkuan t’ua tregojmë dëshirat e fëmijëve, dëshira këto të cilët ata i përmbushën 𝐝𝐮𝐤𝐞 𝐛𝐥𝐞𝐫𝐞̈ 𝐥𝐨𝐝𝐫𝐚 𝐝𝐡𝐞 𝐯𝐞𝐬𝐡𝐦𝐛𝐚𝐭𝐡𝐣𝐞 𝐧𝐞̈ 𝐯𝐥𝐞𝐫𝐞̈ 𝐩𝐫𝐞𝐣 𝐚𝐟𝐞̈𝐫 𝟏,𝟕𝟗𝟎 𝐞𝐮𝐫𝐨 për të gjithë fëmijët.🙏shkruan në postimin e SOS,raporton Rtv Besa.###When we were children, we all had our dreams, we dreamt about that bicycle🚴‍♂️ and the feeling of riding it, a toy ⚽️ that we would give everything just to have it, about those shiny shoes 👞, or about having a guitar 🎸 and playing it and feeling like a rock star… Of course children at SOS Village have also many dreams and wishes, but this time it was our fellow citizens from Slovenia, Enis Saramati dhe Nevzat Saramati, who offered a helping hand to fulfill the dreams of our children. They donated 7,000 Euros, through Adem Saramati. Besides the donation in cash, our good-will countrymen asked all our children about their wishes, which later were fulfilled by buying toys and clothing for all children in an amount of around 1,790 Euros.

Similar articles