Home Lajme Bastisët një mishtore në Prizren, nën dyshimet për mish të kontabanduar

Zyrtarë të AVUK-ut, ATK-së dhe zyrtarë e inspektorë të policisë kanë bastisur një mishtore në Prizren, nën dyshimet për mish të kontabanduar, pas kësaj kontrolle siq raportojnë mediat pronari i kësaj mishtore është dërguar në stacionin policor në Prizren,raporton Rtv Besa.