Home Lajme KOSOVË Besmir Shishko fiton çmimin kryesor në edicionin e 32-të “Zambakut të Prizrenit”

Vokali i Besmir Shishko do t’i pushtoj sërish zemrat e prizrensave me këngën konkurrente “Më nuk je”, me muzikë dhe orkestrim nga Artan Elshani, teksti Besmir Shishko. Edicionin e kaluar ai doli fitues i cmimit të publikut me këngën “Më i bukri vend”, raporton Rtv Besa.

#zambakuiprizrenit2021🎙🌷.