Islami dhe jeta

Sipas kalendarit të publikuar nga Bashkësia Islame e Kosovës njoftohet se nesër më 8 maj 2021, shënohet Nata e Madhe e Kadrit,...

Pejgamberi i bekuar Muhamedi a.s për Ramazanin ka thënë:“Ai është muaji, fillimi i të cilit është mëshirë, mesi i të cilit...
0 168

Përkundër vështirësive të shkaktuara nga Izraeli, mijëra palestinezë shkuan në kiblen e parë të muslimanëve në Mesxhid al-Aksa në Kudsin Lindor të...

Xhamia e Bajraklisë (Gazi Mehmet Pasha) PRIZREN

Nesër është Nata e Madhe e Beratit (Nata e Faljes), apo me gjuhën e popullit,dy javët e fundit para Ramazanit!Zot i Madh,...

Xhamia Sinan Pasha, Prizren

Rtv Besa për nder të kësaj nate do të transmetoj drejtperdrejt programin special me Kur’an dhe Ilahi nga Xhamia e Sinan Pasha...

Nesër më datë 13 Shkurt 2021 fillojnë tre muajt e rëndësishëm të kalendarit Islam; 1.Rexhep, 2. Shaban dhe 3.Ramazan.Fillimi i muajit Rexheb...

Xhamia “Sinan Pasha” në Prizren https://www.facebook.com/TVBESA/videos/832349604205939