Islami dhe jeta

video

Islami dhe Jeta - 22.05.2015 Tema: Një jetë në shërbim të fesë dhe të atdheut I ftuar: Nysret Morina
video

"Islami dhe Jeta", 15.05.2015 Tema: "Israja dhe Miraxhi" I ftuar: Ali ef. Vezaj, Kryeimam i KBI Prizren
video

Islami dhe Jeta - 08.05.2015 Tema: Gjersia e Hallallit në Islam Mysafirë: Hoxhë Hysamedin Abazi, imam në xhaminë e Hasan Beut, Prishtinë