KOSOVË

0 568

Qendra Rajonale për Trashëgimi Kulturore në Prizren ka filluar së zbatuari projektin për pastrimin e krojeve publike në qytetin e Prizrenit. Gjatë punimeve të...
0 1837

Shumë shkelje e parregullsi në Komunën e Prizrenit ka gjetur Zyra e Kombëtare e Auditorit, për vitin 2016-të. Raporti i auditorit ka nxjerrë në...
0 113

Nga kjo lidhje mund t'i ndiqni rezultatet preliminare të Zgjedhjeve Parlamentare në Kosovë: http://rezultatet.kqz-ks.org/Results.aspx?RaceID=1&UnitID=1&IsPS=0&Turnout=3&LangID=2
0 548

Ambasadori i Republikës së Kosovës në Ankara, Avni Spahiu, tha se Turqia jep mbështetje të rëndësishme në zhvillimin ekonomik të Kosovës. Spahiu ka...
0 405

Sot në Gjilan të Kosovës u realizua inaugurimi i “Punëtorisë për Qepje” i Shoqatës Kulturore të Gjilanit me makinat dhe pajisjet për qepje...
0 1018

Fondacioni Maarif i Turqisë, pas tetë muajsh të themelimit të tij, ka përshpejtuar aktivitetet në drejtim të institucioneve arsimore në Ballkan që kanë...
video
0 1027

Veseli në pritje të votave të LDK-së për demarkacionin Kryetari i Kuvendit të Kosovës, njëherësh lider i PDK-së Kadri Veseli ka deklaruar të dielën...
0 345

Autoriteti Rregullativ i Komunikimeve Elektronike dhe Postare (ARKEP) në Kosovë njofton opinionin publik se që nga data 1 maj 2017 përfundimisht janë ndërprerë...
0 299

Në Ditën Ndërkombëtare të Punëtorëve që shënohet në mbarë botën më 1 maj, Sindikata e Pavarur e Sektorit Privat të Kosovës mbajti një...
0 1636

Në kuadër të shumë sukseseve që po arrin SHMLT "11Marsi" ajo po dallohet edhe për garat në sport. Para disa ditëve u mbajtën garat...

KULTURË

0 331

Xamia Tur-u Sina në Etiopi, e cila prej më shumë se gjysmë shekulli ka arritur të ekzistojë që është e ndërtuar prej kashte,...