KOSOVË

0 916

Ndryshimi i Ligjit për Tatimin mbi Vlerën e Shtuar nga 16 për qind në 8 për qind për produktet bazike dhe rritje të TVSH-së...
0 891

Qeveria e Kosovës thotë se “rishpreh gatishmërinë e plotë për të zhvilluar debat shterues dhe me argumente, brenda institucioneve të Kosovës, lidhur me marrëveshjet...
0 879

Shtetet e Bashkuara të Amerikës përgëzojnë Qeverinë e Kosovës dhe të Malit të Zi për arritjen e marrëveshjes për demarkacionin e kufirit ndërmjet dy...
0 926

Kryeministri i Kosovës, Isa Mustafa edhe një herë ka reaguar ndaj veprimeve të Lëvizjes Vetëvendosje, duke thënë se Qeveria po ndërton demokracinë e cila...
0 1137

Komuna e Prishtinës së bashku me kompaninë austriake “Bit Group”, sot kanë prezantuar fillimin e zbatimit të projektit të Arsimit Elektronik. Kryetari i Komunës së...
0 974

Sot në Gjakovë, është kundërshtuar vizita e pelegrinëve serbë në kishën ortodokse të Gjakovës. Protestuesit, kryesisht aktivistë të Lëvizjes Vetëvendosje, kanë protestuar kundër kësaj vizite. Pelegrinët...
0 870

"Në asnjë nga katër marrëveshjet të cilat janë nënshkruar gjatë kësaj jave me Prishtinën në Bruksel, nuk shkruan "Republika e Kosovës", kanë thënë për...
0 971

Sot në Sheshin Nëna Terezë, KDI në bashkëpunim me pjesëtarët tjerë të shoqërisë civile ka organizuar një performancë “ecje dhe fishkëllimë” në mbështetje...
0 981

Jo vetëm partitë politike, por edhe analistët dhe shoqëria civile në Kosovë, po paraqiten me pikëpamje të ndara, nëse marrëveshja e arritur mes Prishtinës...
0 1210

Në Prizren nuk do të ketë zgjedhje të jashtëzakonshme. Dy gjyqtarë vendorë e kanë shpëtuar kryetarin Ramadan Muja duke votuar që lënda e tij...

KULTURË

0 2123

Drejtoria Rajonale e dorëshkrimeve në qytetin Konya të Turqisë restauron një prej kopjeve të dorëshkrimit "El-Kanun Fi’t Tıbb" i cili për qindra vjet...