KOSOVË

video
0 526

https://www.youtube.com/watch?v=VBBVe4vM4RU
video
0 597

https://youtu.be/Ann6U8jo2TY
video
0 458

https://youtu.be/ds0JvJaqvw8
video
0 533

https://youtu.be/UiqjJ-C6JHA
video
0 931

https://youtu.be/qvr9YJ91sfI
video
0 960

https://youtu.be/AaT49fILPHg
video
0 734

https://youtu.be/9X7lWdwSspQ
0 2308

Agjencia Turke për Bashkëpunim dhe Koordinim (TIKA) sot filloi punimet për Projektin e renovimit dhe furnizimit me pajisje në kuadër të instalimit të...
0 1266

Kryeministri i Serbisë, Aleksandar Vuçiç, ka komentuar të hënën deklaratën e drejtorit të Zyrës së Qeverisë së Serbisë për Kosovën, Marko Gjuriç, i...

KULTURË

0 2726

Xamia Tur-u Sina në Etiopi, e cila prej më shumë se gjysmë shekulli ka arritur të ekzistojë që është e ndërtuar prej kashte,...