KOSOVË

0 1258

Ambasadorja e Turqisë në Kosovë,  Kivilcim Kiliç  ka vizituar Komunën e Drenasit ku në kuadër të projekteve të organizatës Agjensia Turke për Bashkëpunim (TIKA),...
video
0 714

https://www.youtube.com/watch?v=3Y7jWtSo_Qo
0 599

https://youtu.be/HkxMQdhIPqo
0 702

https://youtu.be/rNnzsrsw68s
0 738

Në dy vitet e fundit, numri i punëkërkuesve të regjistruar në Kosovë ka arritur në mbi 32 mijë, derisa numri i vendeve të lira...
0 671

https://youtu.be/e8Rn_snUKe8
0 629

https://youtu.be/SElcwpKWdQk
video
0 594

https://youtu.be/A89aot58KSU
0 833

Për tri vite sa vendi qeveriset nga koalicioni LDK-PDK, kosovarët konsumojnë më pak, paguajnë më shtrenjtë dhe vazhdojnë të jenë më të varfërit në...

KULTURË

0 2722

Xamia Tur-u Sina në Etiopi, e cila prej më shumë se gjysmë shekulli ka arritur të ekzistojë që është e ndërtuar prej kashte,...