KOSOVË

0 770

Shtëpia e kryeprokurorit të Republikës së Kosovës, Aleksandër Lumezit, ka qenë cak i disa hajnave ende të paidentifikuar. Prona e tij, e cila...
0 1276

Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha ka shkarkuar nga detyra stafin menaxhues të Qendrës së Paraburgimit në Prizren si dhe drejtorin e përgjithshëm të...
0 622

Ka mjaftuar publikimi i një fotografie në rrjetet sociale të disa ushtarëve me uniformë të Forcës së Sigurisë së Kosovës, të cilët shihen duke...
0 693

Prindërit e nxënësve të shkollës fillore “ Visar Krasniqi” në Drenoc të Malishevës, ditë më parë kërkuan përjashtimin nga puna të arsimtares së matematikës...
0 575

Kosova rrezikon të përjashtohet në fundvit nga programi investiv i Korporatës Sfidat e Mijëvjeçarit (MCC), i cili ofron qasje në rreth 300 milionë dollarë. Sebep...
0 639

Në fshatin Drenoc të komunës së Malishevës, disa prindër kanë kërkuar përjashtimin nga puna të arsimtares së matematikës, Fatmire Bujupit për shkak se kjo...
0 571

https://youtu.be/ec23gUqMa0M
0 611

Mustafa, sot priti në takim ministrin Federal të Ushqimit dhe Bujqësisë të Gjermanisë, Christian Schmidt. - Kryeministri i Republikës së Kosovës, Isa Mustafa, sot...
0 650

Në mbledhjen e sotme të Qeverisë së Kosovës, kryeministri Isa Mustafa foli për zhvillimet dhe ngjarjet e rëndësishme të javës së kaluar në Kosovë PRISHTINË...
0 812

Këshilli për Mbrojtjen e të Drejtave të Njeriut ka reaguar pas raportimeve të fundit rreth kërkesës së disa prindërve për largimin nga shkolla të...

KULTURË

0 2722

Xamia Tur-u Sina në Etiopi, e cila prej më shumë se gjysmë shekulli ka arritur të ekzistojë që është e ndërtuar prej kashte,...