KOSOVË

0 104

INTERNATIONAL MAARIF SCHOOLS OF KOSOVAPYETJE PËRGADITORELËNDA: BIOLOGJIKLASA IX https://www.facebook.com/TVBESA/videos/1626550747523710/
0 118

https://www.facebook.com/TVBESA/videos/597275417559832/
0 124

INTERNATIONAL MAARIF SCHOOLS OF KOSOVAPYETJE PËRGADITORELËNDA: KIMIKLASA IX https://www.facebook.com/TVBESA/videos/260114295064075/
0 109

Shoqata “Esnaf” takon ministrin e shëndetësisë Sot, Kryetari Varis Xhejlani dhe Nënkryetari Ömer Macun bashkë me Përfaqësuesit e Salloneve...
0 112

https://www.facebook.com/TVBESA/videos/256461395578807/
0 113

INTERNATIONAL MAARIF SCHOOLS OF KOSOVAPYETJE PËRGADITORELËNDA: GJEOGRAFIKLASA IX https://www.facebook.com/TVBESA/videos/1617042631778847/
0 113

INTERNATIONAL MAARIF SCHOOLS OF KOSOVAPYETJE PËRGADITORELËNDA: FIZIKËKLASA IX https://www.facebook.com/TVBESA/videos/256554652284512/
0 131

INTERNATIONAL MAARIF SCHOOLS OF KOSOVAPYETJE PËRGADITORELËNDA: MATEMATIKËKLASA IX https://www.facebook.com/TVBESA/videos/677399626445545/
0 135

https://www.facebook.com/TVBESA/videos/3084974421596630/
0 126

Pak kohë ka mbetur deri te Testi i Arritshmërisë. Koha është kufizuar, por nuk ka vend dhe nevojë për shqetësim.Të dashur nxënës,...

KULTURË

0 324

Për nder të 142 vjetorit të Lidhjes Shqiptare të Prizrenit në kompleksin e LSHP,së u hap ekspozita "Personalitetet e Lidhjes Shqiptare...