KOSOVË

0 438

Bashkësia Islame e Kosovës ka njoftuar se për shkak të përhapjes së pandemisë COVID-19 dhe rrezikut që ky virus bartë në vete,...
0 411

Postimi i Plotë: Po përjashtohem e diferencohem sepse:Thashë kurrë me të korruptuarit, dhe ashtu mbeti;Thashë do t’i sjellim Kosovës...
0 358

Vjosa Osmani është shkarkuar nga pozita e nënkryetares dhe anëtares së kryesisë të Lidhjes Demokratike të Kosovës. Strukturat e...
0 342

Qytetarët e Kosovës nuk mund të shkojnë në Mal të Zi, pa prezantuar para autoriteteve, një test negativ për koronavirus.
0 375

https://www.facebook.com/TVBESA/videos/185977299515513/
0 463

KJO NDIHMË VLEN VETËM PËR JETIMË TË CILËT NUK KANË APLIKUAR ME PARË! Të gjithë ata që dëshirojnë që...
0 451

Albert Krasniqi, zyrtar i partisë Nisma Socialdemokrate, mbrëmë ka ndërruar jetë pas plagëve të marra gjatë një aksidenti në Malishevë.
0 423

INTERNATIONAL MAARIF SCHOOLS OF KOSOVAPYETJE PËRGADITORELËNDA: HISTORIKLASA IX https://www.facebook.com/TVBESA/videos/295273334941834/
0 474

INTERNATIONAL MAARIF SCHOOLS OF KOSOVAPYETJE PËRGADITORELËNDA: BIOLOGJIKLASA IX https://www.facebook.com/TVBESA/videos/1626550747523710/
0 393

https://www.facebook.com/TVBESA/videos/597275417559832/