KOSOVË

0 927

Në Ditën Ndërkombëtare të Punëtorëve që shënohet në mbarë botën më 1 maj, Sindikata e Pavarur e Sektorit Privat të Kosovës mbajti një...
0 2521

Në kuadër të shumë sukseseve që po arrin SHMLT "11Marsi" ajo po dallohet edhe për garat në sport. Para disa ditëve u mbajtën garat...
0 715

https://www.youtube.com/watch?v=_OulJxF-Nn4 Kryeministri Isa Mustafa për herë të parë e ka përmendur mundësinë e shkuarjes së vendit në zgjedhje të parakohshme nëse Marrëveshja për...
0 803

http://https://youtu.be/9tbC89NxZC8 Komandanti i Forcës së Sigurisë të Kosovës, Rrahman Rama, ka deklaruar se FSK shpreh pajtimin e plotë dhe mbështesin miratimin e Projektligjit për...
0 1371

http://https://youtu.be/ysSaecFBfb4 Në kuadër të takimeve zyrtare në Kroaci,me ftesë të nënkryetarit të Parlamentit të Kroacisë,Miljan Brkic,si mik i madh i kryparlamentarit të Kosovës dhe...
0 2149

Në një reagim të lëshuar nga OJQ EC Ma Ndryshe thuhet se kërkesat e adresuara nga banorët dhe EC Ma Ndryshe në lidhje me...
0 1296

Presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, ka pritur sot në takim Sekretarin e Përgjithshëm të Ligës së Botës Muslimane, Muhamed bin Abdulkerim...
0 732

http://https://youtu.be/1HnP6R3j3_c Kryeministri i Republikës së Kosovës, Isa Mustafa, priti në takim sekretarin e Ligës së Botës Myslimane, Muhamed Bin Abdel Kerim el...
0 914

Kosova është shembull se si praktikohet feja islame dhe të gjithë duhet të marrin mësim nga kosovarët në praktikimin e fesë, ka thënë, Mohammad...

KULTURË

0 2425

Xamia Tur-u Sina në Etiopi, e cila prej më shumë se gjysmë shekulli ka arritur të ekzistojë që është e ndërtuar prej kashte,...