KOSOVË

0 948

Ministri i FSK-së, Haki Demolli, ka përgënjeshtruar lajmin që ka qarkulluar në media, se brenda ushtrisë së Kosovës do të ketë një batalion të...
0 1091

David Schwendiman do të jetë prokurori i ri amerikanë qe do të ndjek krerët e UÇK-së. Taskë Forca e re Bashkimit Europian, e cila...
0 1037

Vetëvendosje konsideron se kërkesat qe sot patën familjarët e grupit Kumanova janë të drejta dhe legjitime. Vetëvendosje përmes nje komunikate për media vlerëson se...
0 846

Zëvendëskryeministri dhe ministri i Punëve të Jashtme i Kosovës, Hashim Thaçi, e ka zyrtarizuar njohjen nga shteti Antigua dhe Barbuda. Nëpërmjet një postimi në Facebook,...
0 927

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, duke folur për ngjarjet e fundit në Kumanovë, ka thënë se Maqedonia nuk mund të bëhet pjesë e NATO-s...
0 767

As ne seancën e 21 majit nuk do te jenë per diskutim amendamentet kushtetuese, pasi që Kryesia e Kuvendit të Kosovës nuk i ka...
0 1047

Presidentja e Kosovës Atifete Jahjaga ka dekretuar sot 41 gjyqtarë të rinj, të cilët do të punojnë në gjykatat e Kosovës. Me këtë raste presidentja...
0 1027

Familjarët e kosovarëve të arrestuar në Maqedoni, nga dje kanë filluar vizitat tek të afërmit e tyre në burgun e Shkupit. Familjarët ishin të...
0 1081

Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë (QKSS) sot ka prezantuar raportin hulumtues për anëtarësimin e Kosovës në NATO, “Destinacioni në NATO: Alternativat e Kosovës...
0 908

Deputeti i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Daut Haradianj ka shtruar pyetje në drejtim të qeverisë se Kosovës se kush dha urdhërin që familjaret...

KULTURË

0 2121

Drejtoria Rajonale e dorëshkrimeve në qytetin Konya të Turqisë restauron një prej kopjeve të dorëshkrimit "El-Kanun Fi’t Tıbb" i cili për qindra vjet...