KOSOVË

0 129

https://www.facebook.com/TVBESA/videos/2792746760848419/
0 143

Pas më shumë se 4 muajsh, Qeveria e Maqedonisë së Veriut vendosi që t’i hap kufijtë për lëvizje të lirshme për qytetarët.
0 132

Bashkësia Islame e Kosovës ka njoftuar se për shkak të përhapjes së pandemisë COVID-19 dhe rrezikut që ky virus bartë në vete,...
0 186

Postimi i Plotë: Po përjashtohem e diferencohem sepse:Thashë kurrë me të korruptuarit, dhe ashtu mbeti;Thashë do t’i sjellim Kosovës...
0 146

Vjosa Osmani është shkarkuar nga pozita e nënkryetares dhe anëtares së kryesisë të Lidhjes Demokratike të Kosovës. Strukturat e...
0 146

Qytetarët e Kosovës nuk mund të shkojnë në Mal të Zi, pa prezantuar para autoriteteve, një test negativ për koronavirus.
0 121

https://www.facebook.com/TVBESA/videos/185977299515513/
0 142

KJO NDIHMË VLEN VETËM PËR JETIMË TË CILËT NUK KANË APLIKUAR ME PARË! Të gjithë ata që dëshirojnë që...
0 162

Albert Krasniqi, zyrtar i partisë Nisma Socialdemokrate, mbrëmë ka ndërruar jetë pas plagëve të marra gjatë një aksidenti në Malishevë.
0 156

INTERNATIONAL MAARIF SCHOOLS OF KOSOVAPYETJE PËRGADITORELËNDA: HISTORIKLASA IX https://www.facebook.com/TVBESA/videos/295273334941834/

KULTURË

0 59

Solistja Profesoresha Rejhan Kodrazi, në Violin Profesor Rahmi Ymeri dhe Piano Eda Vllaço Shkolla e Muzikës Prizren