KOSOVË

0 847

Ekzekutivi i komunës së Prishtinës ka lëshuar sallën në mbledhjen e sotme pasi ka konsideruar se opozita po e bllokon punën dhe se nuk...
0 879

Komisioni për Integrime Evropiane nuk e ka proceduar për në seancë Projektligjin për letërnjoftimet. Deputetët e këtij komisioni kanë kundërshtuar amendamentin i cili shtynë...
0 847

Deputetet gra të Kosovës dhe Serbisë kanë filluar takimin e tyre të përbashkët në Kuvendin e Kosovës. Megjithatë, takimi nuk eci aq mirë për...
0 908

Numri i dukurisë së abortit është në rënie e sipër, krahasuar me periudhën e njëjtë të vitit të kaluar. Drejtoresha e Klinikës së Gjinekologjisë...
0 1481

  Në Raportin e Auditorit të Përgjithshëm për pasqyrat financiare të Komunës së Prizrenit për vitin e përfunduar 2014 del se kjo komunë për vitin...
0 1307

Kuvendi i Kosovës ka zgjedhur Avokatin e Popullit. Me 63 vota pro, Hilmi Jashari është zgjedhur në krye të institucionit të Avokatit të Popullit. Jashari...
0 838

Përfaqësuesi në Kongresin e Amerikan, Eliot Engel, edhe në fjalën e tij në seancën solemne para deputetëve të Kuvendit të Kosovës, nuk e ka...
0 860

Deputetët e legjislaturës aktuale të Kosovës u mblodhën sot në një seancë solemne, për të shënuar njërën nga ngjarjet që i vunë themelin shtetit...
0 1039

Agjencia Gjermane e Lajmeve, ka zgjedhur që të merret më shumë me falënderimin e Thaçit në gjuhën gjermane, se me vizitën e kryeministrit dhe...
0 1007

Vizita në Berlin e kryeministrit, Isa Mustafa, dhe e zëvendësit të tij, Hashim Thaçi, ka përgatitur terrenin për riprocedimin dhe votimin pro Gjykatës Speciale. Kjo...

KULTURË

0 2790

Xamia Tur-u Sina në Etiopi, e cila prej më shumë se gjysmë shekulli ka arritur të ekzistojë që është e ndërtuar prej kashte,...