KOSOVË

0 994

Ish-luftëtarët e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, të Brigadës 133 “Ardian Krasniqi” të Zonës Operative të Dukagjinit, kanë protestuar sot në qendër të qytetit të...
0 795

Kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti në një deklaratë për KTV-në e ka cilësuar protestën politike duke thënë se organizatorët janë të LDK-së dhe se...
0 861

Misioni i EULEX-it, ka sqaruar edhe një herë incidentin që ndodhi dje ku një person ishte duke e vuajtur burgun, por ai u kërkua...
0 770

Ministria e Drejtësisë vlerëson si shumë të rëndësishëm raportin e publikuar nga Kosova Democtaric Institute (KDI), mbi publikimin e dokumenteve të prokurimit publik nga...
0 905

Janë tre profesorë në Universitetin e Prishtinës, të cilët e mbajnë titullin “Profesor Emeritus”. Zejnel Kelmendi, Faik Brestovci dhe Mujë Rugova janë ata që...
0 830

Më 23 dhe 24 prill do fillojnë gërmimet në dy anët e lumit të Novi Pazarit ku dyshohet për varrezë masive. Siç deklaroi kryetari i...
0 755

Çështja e vizitave nga ana e zëvendëskryeministrit dhe ministrit të Jashtëm të Kosovës, Hashim Thaçi, në Beograd dhe e kryeministrit të Serbisë, Aleksandër Vuçiq,...
0 2166

Pas nxjerrjes së listave përfundimtare me emrat e veteranëve të luftes, ishte paraparë që të fillohet pagesa për kategoritë, të cilëve u ishte njohur...
0 1103

Ministria për Forcën e Sigurisë së Kosovës (MFSK) dhe Qendra për Integritet në Sektorin e Mbrojtjes të Ministrisë së Mbrojtjes të Norvegjisë (CIDS), sot,...
0 2037

Kompania këshilldhënëse financiare amerikane Arton Capital, ka krijuar një databazë hulumtimi për fuqinë që pasaporta e një vendi ka në botë. Radhitja tregon se cila...

KULTURË

0 2722

Xamia Tur-u Sina në Etiopi, e cila prej më shumë se gjysmë shekulli ka arritur të ekzistojë që është e ndërtuar prej kashte,...