KOSOVË

0 1259

Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdoğan, përmes një video mesazhi nga Ankaraja ka dërguar mesazhin e urimit për mbi një mijë personat e pranishmëm...
0 1161

EC Ma Ndryshe ka publikuar analizën e shkurtër “(Pa)drejtësia në Urbanizmin e Prizrenit?”, ku me anë të të dhënave statistikore tregohet dështimi i institucioneve...
0 724

Agjencia e Kosovës për Forenzikë e Ministrisë së Punëve të Brendshme, nesër duke filluar nga ora 09.00, do të mbajë prezantim për “Metodat Kromatografike...
0 792

Gjykata Speciale me gjasë do të themelohet me 21 maj. Presioni ndërkombëtare ka berë që Kuvendi i Kosovës të mblidhet me 21 maj dhe të...
0 718

Kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti ka kritikuar Ujësjellësin Regjional të Prishtinës dhe Ministrinë e Zhvillimit Ekonomik për neglizhencën dhe papërgjegjësinë për përmirësimin e furnizimit...
0 809

As në seancën e sotme nuk është votuar për ndryshimin e Ligjit për Festat Zyrtare, i cili ligj ishte për shqyrtim në seancën e...
0 488

Kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti ka kritikuar Ujësjellësin Regjional të Prishtinës dhe Ministrinë e Zhvillimit Ekonomik për neglizhencën dhe papërgjegjësinë për përmirësimin e furnizimit...
0 734

Kryetarja e Komunës, Mimoza Kusari-Lila, në nderim të dëshmorëve dhe të martirëve të rënë, së bashku me bashkëpunëtorët komunal kanë bërë homazhe tek lapidari...
0 776

Instituti Hidrometereologjik i Kosovës ka paralajmëruar se nga sot do të ketë ulje të temperaturave për 5C deri 7C celsius, për shkak të rrymave...
0 746

Kuvendit të Kosovës po vazhdon edhe sot. Në Seancën e cila ka filluar në ora 10 do të shqyrtohen disa projektligje siç është ai...

KULTURË

0 2925

Xamia Tur-u Sina në Etiopi, e cila prej më shumë se gjysmë shekulli ka arritur të ekzistojë që është e ndërtuar prej kashte,...