KOSOVË

0 1436

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë (MAShT), njofton të gjitha Drejtoritë Komunale të Arsimit, personelin arsimor të shkollave të mesme të larta, maturantët dhe...
0 738

Zëvendëskryeministri i Kosovës Hashim Thaçi përmes rrjetit te tij social Facebook u ka bërë ftesë qytetarëve të Kosovës që të votojnë për NatEv, në...
0 865

Kryeministri serb Aleksandar Vucic ka dhënë sinjalet e para se mund të propozojë ndryshime në kushtetutën e shtetit, të cilat pritet do të përfshijnë...
0 896

Greva e punëtorëve të Universiteti të Prishtinës është pezulluar përkohësisht. Punëtorët e Administratës së Universitetit si çdo ditë tjetër normale edhe sot filluan punën...
0 1322

Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës, ka ngritur sot aktakuzë, pranë Departamentit për Krime të Rënda të Gjykatës Themelore në Prishtinë, kundër 32 të...
0 1283

Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdoğan, përmes një video mesazhi nga Ankaraja ka dërguar mesazhin e urimit për mbi një mijë personat e pranishmëm...
0 1189

EC Ma Ndryshe ka publikuar analizën e shkurtër “(Pa)drejtësia në Urbanizmin e Prizrenit?”, ku me anë të të dhënave statistikore tregohet dështimi i institucioneve...
0 748

Agjencia e Kosovës për Forenzikë e Ministrisë së Punëve të Brendshme, nesër duke filluar nga ora 09.00, do të mbajë prezantim për “Metodat Kromatografike...
0 817

Gjykata Speciale me gjasë do të themelohet me 21 maj. Presioni ndërkombëtare ka berë që Kuvendi i Kosovës të mblidhet me 21 maj dhe të...

KULTURË

0 3024

Xamia Tur-u Sina në Etiopi, e cila prej më shumë se gjysmë shekulli ka arritur të ekzistojë që është e ndërtuar prej kashte,...