KOSOVË

0 5716

Shkruan: Kimete Berisha Që ka prift pervers, injorant dhe idiot, ka gjithkund, ama që çohet Ipeshkvia e Kosovës në mbrojtje të një manjaku, kjo...
0 3559

Qendra Social-Edukative “Don Bosko” në Prishtinë, duket se e ka drejtorin shumë “të afërt” me nxënës, sidomos me nxënëse. Drejtori i “Don Bosko” është Don...
0 4988

Ndërtimit të Xhamisë Qendrore në Prishtinë duket se po i vije fundi. Stina e Pranverës pritet ta bëj me xhami të re Prishtinën. Kështu...
0 8203

Në seancën e sotme të Kuvendit të Kosovës, gjatë rendit të ditës për pyetje parlamentare, deputeti i Partisë Demokratike Turke të Kosovës dhe...
video
0 786

https://youtu.be/37t3yWp0IU4
video
0 765

https://www.youtube.com/watch?v=hiOUO9-9LXM&feature=youtu.be
video
0 788

https://www.youtube.com/watch?v=SprgT3H4Heo
video
0 891

https://youtu.be/qRpChBjpPmw
video
0 932

https://youtu.be/jwFBxs-zmVo
0 1164

Kosova dhe Turqia kanë marrëdhënie të mira ekonomike dhe tregtare, por sipas zyrtarëve të kësaj çështjeje kjo marrëdhënie mund të jetë edhe më e...

KULTURË

0 2726

Xamia Tur-u Sina në Etiopi, e cila prej më shumë se gjysmë shekulli ka arritur të ekzistojë që është e ndërtuar prej kashte,...