KOSOVË

0 856

Kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti në një deklaratë për KTV-në e ka cilësuar protestën politike duke thënë se organizatorët janë të LDK-së dhe se...
0 926

Misioni i EULEX-it, ka sqaruar edhe një herë incidentin që ndodhi dje ku një person ishte duke e vuajtur burgun, por ai u kërkua...
0 831

Ministria e Drejtësisë vlerëson si shumë të rëndësishëm raportin e publikuar nga Kosova Democtaric Institute (KDI), mbi publikimin e dokumenteve të prokurimit publik nga...
0 971

Janë tre profesorë në Universitetin e Prishtinës, të cilët e mbajnë titullin “Profesor Emeritus”. Zejnel Kelmendi, Faik Brestovci dhe Mujë Rugova janë ata që...
0 888

Më 23 dhe 24 prill do fillojnë gërmimet në dy anët e lumit të Novi Pazarit ku dyshohet për varrezë masive. Siç deklaroi kryetari i...
0 809

Çështja e vizitave nga ana e zëvendëskryeministrit dhe ministrit të Jashtëm të Kosovës, Hashim Thaçi, në Beograd dhe e kryeministrit të Serbisë, Aleksandër Vuçiq,...
0 2223

Pas nxjerrjes së listave përfundimtare me emrat e veteranëve të luftes, ishte paraparë që të fillohet pagesa për kategoritë, të cilëve u ishte njohur...
0 1167

Ministria për Forcën e Sigurisë së Kosovës (MFSK) dhe Qendra për Integritet në Sektorin e Mbrojtjes të Ministrisë së Mbrojtjes të Norvegjisë (CIDS), sot,...
0 2113

Kompania këshilldhënëse financiare amerikane Arton Capital, ka krijuar një databazë hulumtimi për fuqinë që pasaporta e një vendi ka në botë. Radhitja tregon se cila...
0 749

“Maqedonia zgjedh të heshtë në lidhje me deklaratat e kryeministrit shqiptar, Edi Rama, për bashkimin e Shqipërisë dhe Kosovës”. Kështu e nis gazeta maqedonase...

KULTURË

0 2907

Xamia Tur-u Sina në Etiopi, e cila prej më shumë se gjysmë shekulli ka arritur të ekzistojë që është e ndërtuar prej kashte,...