SHQIPËRI

0 26

Një njësit policor gjatë ditës së djeshme ka vërejtur dy të dyshuar duke hyrë nga territori i Shqipërisë në drejtim të Kosovës,...

Maja e Rosit 2525m 22.11.2020 Foto: Xhihad Fusha
0 34

Policia e Kosovës e ka arrestuar dje një të dyshuar femër të infektuar me virusinCovid-19 pasi që e njëjta ka tentuar që...
0 57

Komuna e Prizrenit, gjegjësisht Drejtoria Komunale e Arsimit, me qëllim të sqarimit të opinionit publik lidhur me publikimin tendencioz të stories “Prizren/Kandidatit...
0 35

Këngëtarja shqiptare ka refuzuar Arian Çanit në emision: Nuk këndoj serbisht unëKëngëtarja nga Shqipëria refuzon të këndojë këngë në gjuhën serbe dhe...
0 32

Dy vëllezër janë arrestuar, ndërsa janë shpallur në kërkim 3 persona dhe është vënë nën hetim një 19-vjeçare.Ata po transportonin disa sirianë...
0 44

https://www.facebook.com/TVBESA/videos/2464713740498324
0 29

Gjatë ditës së sotshme, Qeveria e Kosovës në bashkëpunim me Ministrinë e Shëndetësisë ka ndërmarr masat e reja kundër koronavirusit.Shtatë komunat: Prishtina,...