SHQIPËRI

0 1022

Ministri i Jashtëm i Turqisë, Mevlüt Çavuşoğlu dhe homologu i tij nga Shqipëria, Ditmir Bushati kanë mbajtur një konferencë të përbashkët për media pas...
0 1069

Grupimi i organizatave të shoqërisë civile ka organizuar sot në Tiranë “Forumin e Solidaritetit me Demokracinë në Turqi”, duke shprehur njëzëri mesazhin e mbështetjes...
0 1104

21 marsi 2016 shënon përvjetorin e 11-të të Ditës Botërore të Sindromës "Down" dhe çdo vit në këtë datë zëri i individëve që kanë...
0 1333

Ministria e Brendshme e Shqipërisë propozon që regjistrat të jenë të përditësuar, ku regjistri i adresave të përditësohet dhe të ndjekë hapin e regjistrit...
0 1086

Studentët kundërshtojnë ligjin e arsimit të lartë që është miratuar në Parlament, dhe kërkojnë arsim publik falas. Pas përfundimit të një aktiviteti në Fakultetin e...
0 958

Banka e Shqipërisë në bashkëpunimin me Universitetin e Oksfordit kanë organizuar konferencën e saj vjetore me temë: “A i ndryshojnë krizat themelet ekonomike në...
0 1415

Hetimet kanë filluar në vitin 2010 nga Gjykata e Venecias e cila në përfundim të hetimeve ka lëshuar 21 urdhër arresti në kuadër të...
0 1492

Hilda Shijaku, ekonomiste pranë zyrës së Bankës Botërore në Tiranë ka deklaruar se viti 2015 shënon një rritje të prodhimit të brendshëm në Shqipëri,...
0 1783

Në Shqipëri kemi realizuar projekte pothuajse në të gjitha fushat tha Prof. Dr. Birol Çetin Agjencia Turke për Zhvillim dhe Koordinim (TIKA) prej vitit 1996...
0 1073

Në Shqipëri kemi realizuar projekte pothuajse në të gjitha fushat tha Prof. Dr. Birol Çetin. Agjencia Turke për Zhvillim dhe Koordinim (TIKA) prej vitit 1996...

KULTURË

0 2722

Xamia Tur-u Sina në Etiopi, e cila prej më shumë se gjysmë shekulli ka arritur të ekzistojë që është e ndërtuar prej kashte,...