MAQEDONI

0 988

Qeveria e Maqedonisë do të shesë 18 hektarë tokë shtetërore në Lubanishtë në zonën për skaj bregut të Liqenit të Ohrit. Ky lokacion më parë...
0 1191

Në amfiteatrin e UEJL-ës në kampusin në Shkup përfunduan trajnimet në kuadër të projektit Talentium. Në trajnimin e fundit nën komponentën e Lideshipit dhe...
0 2433

Ministrat e Punëve të Jashtme të vendeve anëtare të Bashkimit Evropian, nesër në suaza të Këshillit për Punë të Përgjithshme të BE­-së për herë...
0 1128

Kontrolli i plotë shtetëror, punësimet sipas linjave partiake, presionet si dhe manipulime të tjera janë pjesë e “bombës” së publikuar nga LSDM. Lideri i LSDM-së,...
0 1136

Ministria për punë të brendshme në bashkëpunim me policinë e kroate ka bëre ekstradimin e R.S (44) nga Gostivari kundër të cilit në suaza...
0 888

Në Bruksel të mërkurën është paralajmëruar raundi i dytë i negociatave në Bruksel për zgjidhjen e krizës politike në Maqedoni. Në këto negociata do të...
0 1067

Emërimi i shqiptarëve nëpër përfaqësitë diplomatike-konsullore të Maqedonisë në botë, vazhdon të shpërfillet. Postet e ambasadorëve mbeten vakante prej më shumë se 2 vjetësh...
0 1050

Aktivistja, Meri Nikollova ka shprehur shqetësimet për gjendjen e mjerueshme ku vuajnë dënimin të burgosurit në Maqedoni. Sipas saj pas publikimit të fotografive dhe kushteve...

KULTURË

0 2980

Xamia Tur-u Sina në Etiopi, e cila prej më shumë se gjysmë shekulli ka arritur të ekzistojë që është e ndërtuar prej kashte,...