MAQEDONI

0 768

Familjarë dhe zyrtarë të Institutit të Mjekësisë Ligjore, janë nisur pak qaste më par në drejtim të Shkupit. Ata do të bëjnë identifikimin e...
0 848

As sot nuk do të sillen trupat e kosovarëve të vrarë në konfliktin e Kumanovës. Autoritetet maqedonase pritet sot të marrin vendim se kur...
0 869

Qindra familjarë te personave të përfshirë në konfliktin në Kumanovë kanë protestuar sot para Qeverisë se Kosovës, duke kërkuar lirimin e djemve të tyre...
0 911

Familjarët e kosovarëve të arrestuar në Maqedoni, nga dje kanë filluar vizitat tek të afërmit e tyre në burgun e Shkupit. Familjarët ishin të...
0 646

Janë thelluar edhe më shumë dyshimet lidhur me aksionin policor në Kumanovë kur më 9 maj gjatë përleshjes së armatosur kanë punuar pandërprerë telefonat...
0 765

Njëjtë si në takimin e parë që u mbajt të enjten e kaluar, edhe këtë herë vëzhgues në takim ishin ambasadori i SHBA-së, Jess...
0 806

Protestuesve u është drejtuar lideri i LSDM-së, Zoran Zaev, i cili ka theksuar se në këtë protestë janë mbledhur qytetarë të bashkësive të ndryshme...
0 957

Nesër në Shkup, opozita e majtë maqedonase do të organizojë një manifestim të madh për të kërkuar dorëheqjen e kryeministrit konservator të kësaj ish-republike...
0 922

“Nuk ka bashkëjetesë me shiptarishtat, me ta duhet të pastrohet njëherë përgjithmonë”, dëgjohet duket thënë Jankullovska në një bisedë me Martin Protugjer, të cilin...

KULTURË

0 2725

Xamia Tur-u Sina në Etiopi, e cila prej më shumë se gjysmë shekulli ka arritur të ekzistojë që është e ndërtuar prej kashte,...