BOTË

0 1334

Agjencia Turke për Bashkëpunim dhe Koordinim (TIKA) vazhdon me projektet e saj në më shumë se 120 shtete të botës. Shefi i Departamentit...
0 2194

Ekipi i Anadolu Agency (AA) në shtetin federal amerikan Virginia ka xhiruar Emre Uslu, i arratisur dhe pjesëtar i organizatës terroriste FETO, për...
0 1478

Në Arabinë Saudite, 16 persona për të cilët është konstatuar se duke zhvilluar organizime të tilla si Haxhi dhe umre-ja transferonin të ardhura...
0 1284

Nga sot hyn në fuqi memorandumi për formimin e zonave jokonfliktuale në Siri, i cili u nënshkrua nga shtetet garantuese, Turqia, Rusia dhe...
0 1134

Sipas raportit për vitin 2016 për emigrimin në Turqi, thuhet se në institucionet arsimore në varësi të Ministrisë turke të Arsimit, 795.962 persona...
0 1052

Shefi i Departamentit për Luftimin e Diskriminimit të qeverisë gjermane, Christine Lüders, tha se gratë me mbulesa po diskriminohen në fusha të ndryshme...
0 1278

Kërkohet anulimi i miratimit të dhënë për shkollën me kontratë (Charter) që organizata terroriste FETO dëshiron të hapë me "dokumente të falsifikuara" në...
0 1028

Presidenti amerikan, Donald Trump, i cili ka pritur në Shtëpinë e Bardhë presidentin e Palestinës, Mahmud Abbas tha se "Një marrëveshje e paqes...
0 1049

Një punonjëse e Byrosë së Hetimeve Federale (FBI) të SHBA-ve pretendohet se ka shkuar në Siri për t'u martuar me një militant të...
0 1094

Xhamia Imam Ali në kryeqytetin e Suedisë, në Stockholm, për shkak të një zjarri në mesnatë pësoi dëme të mëdha dhe u bë...

KULTURË

0 2722

Xamia Tur-u Sina në Etiopi, e cila prej më shumë se gjysmë shekulli ka arritur të ekzistojë që është e ndërtuar prej kashte,...