BOTË

0 1003

Në spitalet e rajonit Hayber Paktunkva është shpallur gjendje emergjente dhe gjithashtu janë duke vazhduar operacionet e kërkim shpëtimit me mbështetjen e ushtrisë. Rritet në...
0 902

Numri i të vdekurve, konfirmuar edhe nga Ministria e Punëve të Brendshme të Nepalit, është në rritje, pasi shërbimet emergjente dhe ekipet e kërkim-shpëtimit...
0 984

HRW argumenton se pas shqyrtimit që i është bërë dosjes së Prokurorisë ndaj Mursit, rezulton se janë gjetur pak prova të tjera përveç se...
0 1039

Rreth 177 mijë votues të regjistruar në Qipron Veriore sot zgjedhin presidentin e ri për mandatin e ardhshëm pesë vjeçar. Votuesit e Republikës Turke të...
0 895

Mijëra persona në Baltimore të Maryland të SHBA-së kanë marshuar për nder të afro-amerikanit Freddie Gray i cili humbi jetën si pasojë e dhunës...
0 1124

Njoftohet se ka shkuar në mbi 1900 persona numri i viktimave që shkaktoi tërmeti me madhësi 7,8 ballë sipas shkallës Rihter, që goditi të...
0 1151

Kryeplaku i fshatit Çalëshër, Ilhan Cin, nëna e të cilit është armene, kritikon rezolutën e Parlamentit Evropian të miratuar më 15 prill dhe deklaratat...

KULTURË

0 2121

Drejtoria Rajonale e dorëshkrimeve në qytetin Konya të Turqisë restauron një prej kopjeve të dorëshkrimit "El-Kanun Fi’t Tıbb" i cili për qindra vjet...