BOTË

0 991

Kryeplaku i fshatit Çalëshër, Ilhan Cin, nëna e të cilit është armene, kritikon rezolutën e Parlamentit Evropian të miratuar më 15 prill dhe deklaratat...
0 939

Ngjarje që po përsëriten shpësh në greqi, me të njëjtën kosto dhe të njëjtin skenar. Të veshur me të zeza dhe të vetëquajtur anarkistë,...
0 882

Një avion luftarak i ushtrisë siriane ka bombarduar me "bombë vakum" shkollën Said el- Ensari në rajonin Ensari të Halepit. Sipas të dhënave paraprake 10...
video
0 961

Ministria e Financave ka hequr dorë nga katalogu i vendeve të punës, i përgatitur nga Ministria e Administratës Publike. Drejtues të kësaj ministrie kanë thënë...

KULTURË

0 2722

Xamia Tur-u Sina në Etiopi, e cila prej më shumë se gjysmë shekulli ka arritur të ekzistojë që është e ndërtuar prej kashte,...