Lajme

0 1501

Ministri i Punëve të Jashtme i Bosnjë e Hercegovinës (BeH) Igor Crnadak, ka deklaruar se vendi i tij është plotësisht i gatshëm të...
0 1672

Familjet kiliane, të frymëzuara nga serialet televizive turke shumë të ndjekura në këtë vend latin, kanë nisur t’u vendosin foshnjave të tyre emra turq...
0 1568

Forumi Ndërkombëtar Humanitar zgjodhi Stambollin si “Kryeqyteti i Humanizmit” në vitin 2016 për aktivitetet e Turqisë në fushën e ndihmave humanitare. Përmes këtij programi, një...
0 1407

Imami i Xhamisë Mesxhidi Aksa në Jerusalem, Shejh Ismail Navahde, në hutben e së premtes reagoi ndaj projekt-ligjit që ndalon këndimin e ezanit...
0 1317

Pjesëtarët e Organizatës Terroriste FETO, të cilët kërkojnë mënyra për t'i forcuar pozicionet e tyre duke keqpërdorur ndjenjat fetare të qytetarëve në shtetet...
0 841

Kreu i Entit të Çështjeve Fetare të Turqisë, Diyanet, Mehmet Gormez deklaroi se ndalesa e këndimit të ezanit në Izrael nënkupton mohimin e pranisë...
0 991

Presidenti Erdogan për mbështetjen e fushatës së ndihmës së filluar për rajonin nga ana e Gjysmëhënës së Kuqe Turke (Kızılayı) bëri thirrje për mbështetje...
0 931

Ministri i Jashtëm turk, Mevlut Çavusoglu deklaroi se krahas të gjitha pengesave ai të shtunën do të takohet me qytetarët turq në Rotterdam. Ministri Çavusoglu...
0 1261

Me mbështetjen e Agjencisë Turke për Bashkëpunim dhe Koordinim (TIKA) sot në komunën e Mitrovicës u organizua shpërndarja e makinerive bujqësore në kuadër...
0 1020

Përderisa në shtete evropiane si Franca, Holanda dhe Gjermania afrohen zgjedhjet presidenciale ose parlamentare, vëmendje tërheq ngritja e partive ose kandidatëve të ekstremit...