Lajme

0 1067

“Misioni i Ri është për zhvillimin e Kosovës, dhe hapjen e vendeve të reja të punës…200 mijë vende të reja të punës”, thuhej në...
0 1427

Në Shkup u mbajt tryeza në temën: “Ballafaqimi me gjuhën e urrejtejs dhe diskriminimit: ndikimi i redaktorëve dhe sfidat me të cilat ballafaqohen”. Sot në...
0 1081

Nga konfliktet të cilat vazhdojnë pa pushim, në 6 muaj kanë humbur jetën të paktën 505 fëmijë, ndërsa janë plagosur 702 të tjerë. Fondi i...
0 1037

15 të vdekur dhe 20 të plagosur në një sulm ne shkollë ne Oregon. Informohet se në një sulm të armatosur në Oregon të SHBA-ve...
0 660

Ambasadori i ri i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Greg Delawie, thotë se për të sfidë do të jetë përpjekja për të luftuar korrupsionin. Në...
0 652

Anëtari i Komisionit parlamentar për punë të jashtme nga Nisma për Kosovën, Zafir Berisha, ka propozuar që të formohet një grup i miqësisë me...
0 744

Në Budvë, Mal të Zi, në javën e shkuar, u mbajt konferenca kushtuar stabilitetit rajonal. Në këtë konferencë nga Kosova ka marrë pjesë ministrja...
0 758

Studentët e Universitetit të Gjakovës “Fehmi Agani” kanë paralajmëruar se nëse deri më 25 shtator nuk merren masa për largimin nga universiteti të kryetares...
0 895

"Realiteti është se Medvegja është komunë serbe, e cila ndodhet në Republikën e Serbisë dhe e cila do të mbetet këtu, dhe është i...
0 883

Në një deklaratë nga Ministria e Brendshme theksohet se si pasojë e ndërhyrjes së forcave të sigurisë ndaj 4 automjeteve në rajonin Vahat të...